Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                             ΚΑΡΔΙΤΣΑ 31-3-2017
Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




                                     ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

          ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




       Συνάδελφοι

       Με την αριθ. 1636/19823/ 13-2-2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ορίστηκαν τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας.

       Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο αποτελείται από πέντε (5) τακτικά μέλη με τα αντίστοιχα αναπληρωματικά. Τα τρία (3) τακτικά μέλη με τα αντίστοιχα αναπληρωματικά ορίστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ τα υπόλοιπα δύο (2) τακτικά μέλη με τα αντίστοιχα αναπληρωματικά αποτελούν τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 13ης Δεκεμβρίου 2016.

       Η σύνθεση του νέου Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι η εξής:

  1. Ελευθερίου Βάϊος με αναπληρώτρια την Ράγκου Περσεφώνη υπάλληλοι του Δήμου Καρδίτσας.
  2. Τζέλλου Ανρδονίκη με αναπληρώτρια την Πέτσα Αθηνά υπάλληλοι του Δήμου Καρδίτσας.
  3. Ανυφαντή Βάϊο υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας με αναπληρώτρια την Ταμπάκου Μαρία υπάλληλο του Δήμου Μουζακίου.
  4. Ταξιάρχη Απόστολο υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας με αναπληρωτή τον Σούρλα Σωτήριο υπάλληλο του Δήμου Σοφάδων, αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων
  5. Καμινιώτη Παναγιώτη υπάλληλο του Δήμου Σοφάδων με αναπληρωτή τον Στεργιόπουλο Πέτρο υπάλληλο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, αιρετοί εκπροσωποι των εργαζομένων.

      Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, όταν κρίνει θέματα υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, αντί των οριζόμενων αιρετών μελών, στις συνεδριάσεις θα συμμετέχουν οι:

  1. Μπέλλος Χρήστος με αναπληρώτρια την Τεταγιώτη Ιωάννα υπάλληλοι του Δήμου Καρδίτσας
  2. Καλογεράκης Λάμπρος υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας με αναπληρώτρια την Καραγιάννη Παναγιώτα υπάλληλο του ΔΟΠΑΚ Δήμου Καρδίτσας.

      Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίστηκε ο Ελευθερίου Βάϊος με αναπληρώτρια την Τζέλλου Ανδρονίκη.

      Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίστηκε η Ντανοβασίλη Ελένη με αναπληρώτρια την Ζάρρα Σταυρούλα , υπάλληλοι του Δήμου Καρδίτσας.

       Εισηγητής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Αργιθέας ορίστηκε η Κίσσα Βασιλική με αναπληρώτρια την Κλάρα Δήμητρα, υπάλληλοι του Δήμου Αργιθέας.

       Εισηγητής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Καρδίτσας και των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ορίστηκε η Τσίβου Ευαγγελία με αναπληρώτρια την Πλεξίδα Ευθυμία, υπάλληλοι του Δήμου Καρδίτσας.

      Εισηγητής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ορίστηκε ο Στεργιόπουλος Πέτρος με αναπληρωτή τον Κοράκη Γεώργιο, υπάλληλοι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

      Εισηγητής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Μουζακίου και του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ορίστηκε η Ταμπάκου Μαρία με αναπληρωτή τον Τσιρογιάννη Θεοφάνη, υπάλληλοι του Δήμου Μουζακίου.

      Εισηγητής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Παλαμά και του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ορίστηκε η Πάσχου Αλεξάνδρα με αναπληρωτή τον Μαργαριτόπουλο Ευάγγελο, υπάλληλοι του Δήμου Παλαμά.

      Εισηγητής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Σοφάδων του Ν.Π.Δ.Δ. και του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου ορίστηκε ο Σούρλας Σωτήριος με αναπληρωτή τον Κωστή Ευάγγελο, υπάλληλοι του Δήμου Σοφάδων.

      Ως έδρα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίστηκε η έδρα του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Καρδίτσας.

      Η θητεία των τακτικών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου λήγει με την επιλογή και τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων που επιλέγονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοτικών Υπαλλήλων (ν. 3584/2007), οπότε και συγκροτούνται τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του άρθρου 5 του ν. 3584/2007.

      Η θητεία των αιρετών μελών λήγει στις 31-12-2018.

      Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπηρεσιακού Συμβουλίου έγινε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και εξέτασε θέματα του Δήμου Καρδίτσας σχετικά με τις αναγνωρίσεις προϋπηρεσιών των υπαλλήλων στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

      Η δεύτερη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου έχει οριστεί για την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και θα εξετάσει θέματα του Δήμου Καρδίτσας και άλλων Δήμων όπως αυτά ορίστηκαν από τον Πρόεδρο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.   

      


                                               Για το Δ.Σ.
     
 


         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                            ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ
    

        






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου