Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΣΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                             Καρδίτσα 26-1-2016
Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


                           ΨΗΦΙΣΜΣΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

        Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους αγρότες που έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις πανελλαδικά.
        Οι αγρότες βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα τους, διεκδικούν το ίδιο το δικαίωμα να μείνουν στα χωράφια τους, διεκδικούν το δικαίωμα στη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Κύριο πρόβλημα τους  το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
       Αντιδρούν στα νέα αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, που σε συνδυασμό με τη νέα ΚΑΠ της Ε.Ε. τους πετούν μια ώρα νωρίτερα εκτός παραγωγής.
     Ο αγώνας των αγροτών δεν είναι μια στενά δική τους υπόθεση. Η σημασία του ξεπερνάει τα όρια του αγροτικού πληθυσμού και αποκτάει μια ξεχωριστή σημασία ακόμα και για εμάς τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
      Η πολιτική που πλήττει το εισόδημα των αγροτών είναι αυτή που απαξιώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που μειώνει τους μισθούς, που αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης που διαλύει την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη.
     Συνολικά όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας μπροστά στην άνευ προηγουμένου αντιασφαλιστική και φορολογική επίθεση που δεχόμαστε, ανατρέποντας τα σχέδια της κυβέρνησης, της τρόικα και της Ε.Ε.
               
                                                Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                                        ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου